24-03-08

De aanhouder wint (lees vraag naar update)

Beste lezers van mijn blogje,

voor sommige zal het al oude nieuws zijn, voor andere zal het een verrassing zijn. Het is namelijk zo dat ik enkel maar 2 kleuren ken namelijk wit of zwart. Grijs is een tint die totaal onbekend is voor mij. Wat ik hiermee wil zeggen is ofwel doe ik iets met de volle 100% ofwel doe ik totaal niets. Iets tussen de twee in is voor mij totaal niet denkbaar. Waar wil ik nu eigenlijk naar toe: het is namelijk zo dat ik sinds begin februari definitief gestopt ben met het begeleiden van Griet. Het was zo dat we met het team, Griet als zwemster, Sidney en mezelf als coaches een zeer duidelijk doel voor ogen hadden. Namelijk het behalen van de limiet voor de Olympische Spelen en dit op “haar” favoriet nummer namelijk de 200m vlinder. Om niet teveel in details te gaan is het zo dat er in de loop der maanden hier en daar wat meningsverschillen waren. Wanneer je op zeker moment merkt dat de resultaten niet zijn wat ze zouden moeten zijn en de doelstelling, die we op voorhand hadden opgesteld, niet worden gehaald. Dan kan je niet anders dan, als team, gaan kijken waar we eventueel in de planning iets fout hebben gedaan. Het was na deze analyse en nabespreking, eerste met Sidney en vervolgens Griet, het voor mij duidelijk werd dat de neuzen niet meer in dezelfde richting stonden.

Laten we wel ZEER duidelijk stellen dat er totaal geen ruzie is tussen de verschillende partijen. Niets kan de vriendschap tussen ons verstoren. Ik zal altijd de grootste supporter blijven van “Dolfy”, die tevens meter is van mijn jongste spruit. En Sidney is gewoonweg een buddy voor het leven maar dan wel ééntje die een serieus pak op zijn doos gaat krijgen in het volgende seizoen Fantasy Football ’08.

Wat doe ik dan nu plots met al die vrije tijd. Uiteraard ben ik nog tem 01mei 2008 halftijds thuis en neem ik de gelegenheid om mijn loop- en fietsschoenen opnieuw te gebruiken. Sinds een 3tal weken ben ik op zaterdag en/of zondag aan het fietsen met een groepje vrienden. Deze heb ik leren kennen in de tijd dat ik nog spinning gaf bij Go-Fit. Tijdens de wintermaanden gaf ik daar een wielercursus (spinning en krachttraining onder begeleiding). Ook is het de planning om samen met mijn Mateke Viv in het najaar opnieuw een marathon te lopen. En ook ga ik mijn best doen om Mister Go-FiT (Frank Janssens) zo economisch mogelijk uit het water te krijgen tijdens zijn allereerste IM te Florida op 01/11/2008.

Zoals jullie kunnen lezen, op mijn luie kont zitten doe ik niet

PS : Happy B'day Dolfy xxx

09:45 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

... gaan wij dan ook nog eens samen lopen ... klonk het zielig ...

Gepost door: wim | 24-03-08

Oharme toch Wim, call me please! GSM gecrashed en al mijn nummers kwijt. Ik heb dus je nummer niet meer

Gepost door: Dirk | 24-03-08

Geen stilzitterke !!! Ja hallo ! van een bezige bij gesproken !!

Gepost door: Katrien | 25-03-08

webblog Lonesome rider, straks laat ik je weten hoe het met mijn kuitbessure zit. Ondertussen wou ik met mijn webblog starten. Doch nog steeds geen mail gekregen van skynet. Weet jij of deze nog moet komen of hebben we een fout gemaakt bij de installatie?
Frank

Gepost door: frank janssens | 31-03-08

Hey Dirk,
Blij u nog eens te horen, hopelijk ontmoeten we elkaar nog eens dra, om nog eens wa bij te babbelen Thomas doet Zondag mee aan de testen voor het Europees Kampioenschap Triatlon voor Juniors (alhoewel hij maar 15j is) 800m zw en 5km lopen,
ben is curieus

Groetjes Kurt en Thomas

Gepost door: kurt Jurgens | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.