30-01-08

Magic hands

Het is weer een tijdje geleden dat ik iets van mij heb laten horen dus hier zijn we. Eerste en vooral wil ik eventjes blogreclame maken voor mijn kiné. Gunther Stevenheydens is een oud zwemmer van mij toen ik coach was bij Racing Swimming Club Mechelen. Sinds een aantal jaar geeft hij een eigen praktijk en is hij buiten zwemcoach bij een Antwerpse club, nee nee ik schrijf de naam niet :-), en is hij ook revalidatie kiné bij KVC Willebroek-Meerhof (het ploegske waar de ket, Gilles De Bilde speelt). Na een 3tal behandelingen kan ik eindelijk mezelf opnieuw aankleden en dat natuurlijk tot gelach van mijn kids die mij de laatste dagen prima hebben geholpen. Misschien dat ik zelf in het weekend opnieuw kan proberen te lopen - zal blij zijn want het begint serieus op mijn heupen te werken dat niet sporten.

Op zwemgebied is er niet echt veel te vertellen buiten het feit dat we prima aan het trainen zijn. Griet loopt nog wel rond met een hoest die stilletjes aan het betere is maar eigenlijk al veel te lang aan het duren is. Nog 11dagen tot Eindhoven en dan weten we waar we staan....

20:31 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

je word ouder papa Hij Dirkske ge zij toch nie oud aan't worden zekers, komt wel in orde maat, welke zwemclub bedoelde gij?????????? (grapje)

Gepost door: kurt Jurgens | 31-01-08

De commentaren zijn gesloten.