22-01-08

Zwemmen (Virale infectie) + Lopen (1ste x prikkelingen)

Griet is maandag onmiddellijk na landing te Brussel Airport naar de dokter geweest. Ze had last van een vreselijke hoest en brandende ogen. Bij aankomst had ze ook nog eens koorts ook. De dokter zijn diagnose was, virale infectie! Tja als het tegenzit kan het beter helemaal tegenzitten is mijn motto. Vermits we vrijdag richting Luxemburg trekken, ons laatste kans, moeten we eventjes een toverspreuk uit onze hoed halen, REPARO.

Nu blijkt dat Griet op een kamer lag met 2 andere zwemmers. Op die kamer was het niet mogelijk om een raam open te zetten en één van de meisjes was de tijdens de nacht van zaterdag op zondag ziek geworden (overgeven enz.). Misschien was het beter geweest om op dat moment een andere kamer te vragen of desnoods met matras op de gang te gaan liggen. Maar goed; iets veranderen kunnen we niet meer dus gaan we proberen om er het beste van te maken om tegen vrijdag toch enigszins een kans te hebben.Deze ochtend was de opdracht om een lekker lang uit te slapen en hopen dat het al een stuk beter zou zijn. Wordt vervolgd

Vermits ik geen training moest geven was het eventjes herschikken van de planning. Normaal was het voorzien om na de zwemtraining te gaan lopen in Den Brandt maar het is nu Het Broek geworden. In een aangenaam weertje – 3/4broek en T-shirt stond ik klaar om mijn eerste prikkeltraining te doen. Hoe zou dat aanvoelen om na 8maanden eens op het gas pedaal te gaan staan. De training bestond uit 5*400m R2’ Tempo 5km wedstrijd. Na eerste een klein 25min te hebben ingelopen met op het einde wat korte versnellingen was het zo ver. Had het rechtte stuk naast de roeibaan “Hazewinkel” genomen om die 400m te lopen en ook had ik de juist looprichting gekozen, namelijk wind mee. De eerste 400m véél te snel vertrokken en dat was met nog 150m te gaan ook te voelen. De volgende 4 iets rustiger vertrokken. Moet zeggen dat het geweldig was om ipv die trage duurlopen ook eens te mogen knallen. Na deze prima training heb ik nog een extra 30min lekker losgelopen. Laat de lente maar komen zou ik zeggen want lopen in korte broek en T-shirt is toch veel aangenamer dan dik in gepakt.

17:39 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

den brandt ... dan had ge toch wel even gebeld hoop ik...

Gepost door: wim | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.