10-01-08

Wind op kop & Luck never gives; it only lends

Deze ochtend toen ik binnen kwam in het zwembad was Griet reeds bezig met de opwarming. Toen zeg me zag wist ze mij te vertellen dat ze deze nacht niet goed had geslapen wegens buikkrampen. Ze had weliswaar geen diaree en braakneigingen maar echt goed voelde het ook niet aan. We besloten om eventjes aan te zien tijdens het kwaliteitsetje. Op het einde van de eerste set had Griet toch behoorlijk wat last van krampen. We besloten samen dat het beter was om de rest van de kwaliteit te annuleren en verder los te zwemmen. Onmiddellijk werd er contact opgenomen met de dokter voor een consultatie. Hopelijk breekt de buikgriep niet door en/of kan de dokter ervoor zorgen dat ze een paardenmiddel krijgt. Wordt vervolgd.

Rond 12u30 ben ik vertrokken, met de fiets, naar het werk (Willebroek – Melsbroek – Willebroek). Jawatte, had het kunnen weten. Wind,wind en nog eens wind en dan nog wel op kop. In mijn hoofd klonk steeds hetzelfde melodietje:

Hoe sterk is de eenzame fietser die kromgebogen over z'n stuur tegen de wind zichzelf een weg baant.(Boudewijn De Groot – De eenzame Fietser).

Uiteindelijk na iets meer dan 1u10min, waar ik normaal en in vorm ongeveer 52min overdoe, aangekomen op kantoor. Hopelijk blijft de wind straks uit dezelfde richting staan en even hard blazen. Indien dat zo zou zijn dan ga ik snel thuis zijn straks.

Vandaag niet gelopen, we moeten ook nu plots niet gaan overdrijven door iedere dag te lopen nietwaar. Morgen een rustige duurloop, heb nog niet echt een idee hoe land deze duurloop gaat zijn. We zien wel hoe de beentjes morgen voelen. Zolang je de signalen van je lichaam juist interpreteert dan kan er weinig gebeuren.

Tot later,

16:29 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.