09-01-08

Back on Track

Back on Track,

Jaja het is waar, na een inactiviteit van een kleine 8maanden heb ik de loopschoenen opnieuw aangebonden. Laten we duidelijk zijn, het zat reeds maanden in mijn hoofd om dit opnieuw te doen. Dus het geeft totaal niets te maken met het feit dat het 2008 is en plots goede voornemens heb.

Vorige week heb ik 3 zeer rustige loopjes gedaan en moet zeggen dat het een geweldig gevoel was - zowel tijdens als na het lopen. Moet eerlijk toegeven dat ik mezelf een sjot onder mijn kont heb gegeven omdat ik dit niet veel vroeger opnieuw ben beginnen te doen.

Deze week heb ik het ook aangedurfd om opnieuw een loopje te doen met mijn Mateke, die is wel blijven doortrainen tijdens mijn afwezigheid. Afgesproken in Buggenhoutbos - mijn Mateke was blij dat ze niet meer alleen moest lopen. Uiteraard was dit samenlopen geweldig, al moet ik eerlijk toegeven dat het niet echt een rustig duurloopje was voor mij.

Toekomstplannen heb ik nog niet echt maar mezelf een beetje kennende weet ik dat het niet lang gaat duren vooraleer ik opnieuw een doel in mijn hoofd heb. Ben zelf eens benieuwd wat dit gaat worden :-)

Wat betreft het zwemmen staan we deze maand voor een zeer belangrijke wedstrijdmaand. Tijdens de komende 3weken zijn er 3wedstrijden gepland - beginnend dit weekend met de Antwerp Swimming Cup in de Wezenberg (zondagsnamiddag live op Sporza). En dit met commentaar van mijn buddy Sidney Appelboom, die sinds vorige week zeker is van zijn 5de Olympische Spelen (1x als zwemmer '88 Seol en 3x als co-commentator voor de VRT). Deju wat ben ik jaloers :-). De week na de Antwerp Swimming Cup reizen we af naar Genève en het weekend daarna gaan we ook nog naar de Euro-meet te Luxemburg. Hopelijk kan Griet op één van deze wedstrijd haar limiet zwemmen voor het EK grootbad - Eindhoven maart 2008.

Fingers crossed

17:17 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

SUCCES ... LAAT MAAR WETEN ALS JE NOG EENS DEN BRANDT WIL INDUIKEN

Gepost door: wim | 09-01-08

Idd, het was geweldig om nog eens samen met mijn mateke te lopen. Hopelijk gebeurt dit terug wat vaker.....je ziet zelf hoe ontspannend dit kan zijn, zelfs voor het nemen van bepaalde (zware) beslissingen :-)))
I keep my fingers crossed voor Griet
xxx

Gepost door: mateke | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.