21-12-07

Communicatie

Zoals jullie kunnen zien is de vorige post verwijderd. We zijn nu op het einde van een zeer woelige week waarbij heel veel woorden zijn uitgesproken. Communicatie is een middel om heel veel frustratie te vermijden. Deze week hebben verschillende partijen met mekaar, rond de tafel - aan de rand van het zwembad -via de telefoon, gecommuniceerd. Het eindresultaat is zo dat we tot de conclussie zijn gekomen dat we na één verloren veldslag niet onmiddellijk de wapens mag neerleggen. We moeten leren uit het verleden en zorgen dat de fouten die we in het verleden hebben gemaakt niet meer voorkomen in de toekomst.

De eerste stap die we gezet hebben is namelijk dat we eerst opnieuw naar de drawing board gaan en nieuwe doelstelling hebben uitgesteld. De voorbije maanden hebben we enorm gewerkt aan de basis. Nu die basis breed genoeg(lees uithouding) is gaan we proberen ervoor te zorgen dat we de top zo scherp mogelijk krijgen. Dit gaan we doen door de km's te laten zaken maar de intensiteit naar omhoog brengen. Eveneens gaan we in de maand Januari iets meer wedstrijden in 50mbad draaien om competitie ritme op te doen.

Deze ochtend hebben we ook de resultaten van het bloedonderzoek gekregen en daar was één duidelijk puntje te zien. Namelijk Griet haar ijzerwaardens waren héél laag. Dit zou eventueel een onderzaak kunnen zijn van het minder presteren tijdens de voorbije 2weken. Toch willen we ons niet teveel daarachter verschuilen, want dat zou te gemakkelijk zijn.

Deze ochtend heb ik samen met Griet alles doorgesproken en we zijn samen tot de conclussie gekomen dat we nog niet klaar zijn om mekaar los te laten. :-) Wat we wel hebben afgesproken is dat wanneer er iets is wat ons niet bevalt dat we dit onmiddellijk kenbaar maken en er niet mee blijven zitten.

15jaar samenwerking zet je niet zomaar aan de kant nietwaar :-)

Go Dolfy :-)

18:22 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het was gezellig jullie tegen het lijf te lopen in het park vandaag. Veel succes de "nieuwe samenwerking". Probeer toch ook een beetje tijd voor jezelf te nemen ... misschien lopen we dan binnenkort wel eens samen een m...

Gepost door: wim | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.