25-10-07

Veel te lang geleden

Er is eigenlijk geen enkel geldig excuus om zolang niets van mij te laten horen. Daarom ook dat ik hier niet allerlei excuses neerpennen die toch op niets slaan. Zoals jullie ondertussen wel al zullen gemerkt hebben heb ik mijn loopschoentjes eventjes aan de kant gezet. Niet omdat ik loopmoei ben maar simpelweg omdat ik dit jaar gewoonweg andere prioriteiten heb. De laatste maanden hebben zoveel tijd in beslag genomen met coachen, vergaderen, trainingen maken, planningen maken van zowel de kracht-zwem en andere activiteiten.

Komt daarnog eens bij dat we geregeld op stage zijn waardoor er van enige regelmaat in mijn eventuele looptraining ook niet veel van pas komt. Wat hebben deze 4drukke maanden nu al opgebracht. Wel het is namelijk zo dat na het Belgisch Kampioenschap wij onmiddellijk zijn vertrokken op hoogtestage Sierra Nevada met al doel om de algemene zwembasis wat breeder te maken. Om te kijken of we hierin geslaagd waren hadden wij tijdens de 2de week van Oktober een sterk bezette wedstrijd te Aken uitgekozen als test. Deze wedstijd was over de volledige lijn een succes. De balans van dit weekend was namelijk zo dat we 4startbewijzen hebben behaald voor het EK25m bad (13-16dec 2007) te Debreceb Hongarije en 2startbewijzen voor het WK25m (09-13apr 2008). Griet zwom tijdens het weekend 3besttijden (400-800vrije slag en 100vl).

Ondertussen zijn we weeral vertrokken op stage, deze keer zitten we in Toronto (Canada) tem 05dec. De training gaan hier uitstekend.

Voila dat was het weer voor nu en deze keer ga ik iets sneller een update geven. That's a promise!

12:03 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |