22-08-07

Recathlon Kapelle op den bos & Spinningles Tienen

Zondagmiddag ben ik eens gaan kijken naar een Recathlon te Kapelle. Het was best leuk vermits ik veel bekende gezichten ben tegen gekomen, voornamijk oud zwemmers van mij. Enkelen zijn ondertussen getrouwd en hebben reeds kindjes - deju wat worden we oud, waar is de tijd dat ze braaf iedere dag hun baantjes kwamen zwemmen. Eveneens heb ik een aantal GO-fitters gezien die ook nog eens waren ingeschreven - sommige in een TRIO team anders individueel (knap gasten). Moet wel eerlijk toegeven dat het kriebeld om al dat zwem-fiets en loopgedoe bezig te zien. Maar voorlopig zal alles moeten wijken voor Griet en onze ambitie om naar de OS te gaan.

Ook was het aangenaam om een tijdje met Bruce Almighty te staan praten over zijn prachtig triathlonseizoen. De tijd dat Bruce in het zwembad lag en enkel een paar baantjes schoolslag zwom lijkt nog niet zo lang geleden. Nu komt hij uit het water met de betere triathleten en ik ben ervan overtuigd dat er nog een enorme progressiemarge mogelijk is. De zwemcoach van Bruce - Boris Munster (eveneens geen onbekende voor mij) weet waarmee hij bezig is en als ex-zwemmer en triathleet weet hij als hij andere waar de nadruk moet opgelegd worden. Ik kijk reeds uit naar volgend seizoen!Gisteren ben ik nog een spinningles gaan geven te Tienen, het was weer een tijdjes geleden en dat is het toch altijd weer wat aanpassen. Uiteindelijk is alles prima meegevallen - het publiek was geweldig - en mijn Mateke geeft weer het beste van haar gegeven. Het zal tijd worden dat ik mijn loopschoentjes opnieuw van ondere het stof gaat halen en dat we opnieuw samen de duurloopjes kunnen afhaspelen.

Vanuit de Sierra Nevada krijg ik dagelijks alleen maar positieve geluiden - al weet ik ondertussen uit ondervinding dat we altijd tussen de regelstjes moeten lezen bij Griet. Vrijdag is ze terug thuis en krijgt ze een 2tal dagen rust (misschien dat we zondag een foulike gaan doen door mee te doen aan het BK openwater te Hazewinkel (3000-5000m open water).

12:31 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.