24-04-07

De Start

Vanmorgend om 05u30 - jaja om 05u30 heb ik voor de eerste keer na Rotterdam mijn Brooks nog eens aangetrokken. Normaal was het voorzien om gisterenavond te lopen maar ons Lotte had de nacht voordien niet echt veel geslapen (papa dus ook niet - ze had last van snottebellen). Hierdoor ben ik gisterenavond om 20u00 in slaap gevallen.

 

Het was zalig lopen deze ochtend - lekker warm zelfs, zo warm dat ik in bloot bovenlijf heb gelopen. Mario had wat korte versnelling voorzien (2*(10*100m T24/R100m) - dit met het doel om binnen een 2tal weken ergens een snelle 10km te lopen. Blijkbaar is dit een klassiek patroon na de marathon - ergens een 10km lopen en dan eventueel de weer erna een snell 5km. Ben benieuwd - ben wel nog op zoek naar een wedstrijd. Suggesties zijn welkom!!!!

 

Na het geweldig loopje, een rustig ontbijt genomen en rond 08uur the kids gaan afzetten aan school. Daarna ben ik vertrokken met de fiets richting werk - dit is iets wat ik sinds vorige opnieuw doe. Probeer dit 4x in de week te doen (behalve woensdag - kids afhalen van school om 12uur), tijdens de specifieke marathontraining laat ik dit wel vallen - anders wordt het echt teveel. Normaal gezien is dit een enkel ritje van 28km maar vandaag heb ik bij het terug naar huis rijden een extra lus gemaakt. Door deze lus kwam ik uit om een mooie 75km gefiets - het was echt lekker weer om te fietsen (dus waarschijnlijk ook om te lopen).

Morgen heeft Coach Mario een rustdag voorzien en die ga ik ook respecteren en ga ik met Antje naar ballet. Daar kan ik echt van genieten om mijn kleine meid - die eigenlijk veel te groot aan het worden is - zich in allerlei bochten wringt. Manmanman wat begint die echt lening te worden - daar kan papa nog wat van leren!

Dus bloggertjes, vanaf vandaag dus opnieuw dagelijks nieuws (allé dat ga ik toch proberen)Lachend

20:27 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Rustweekje Dat weekje rust heeft precies wel deugd gedaan, de "goesting" om te lopen spat van het scherm :-)

Gepost door: Julie | 24-04-07

snelle 10 km wat denk je van 10 km "hazen" in Visé???

Gepost door: wim | 25-04-07

5u30 'k twijfel nog ... draaide ik me toen net op m'n linker, of op m'n rechterzijde??

Gepost door: geert | 25-04-07

Gent? Hey Dirk,
Ik denk dat ik ga meedoen aan de stadsloop Gent op donderdag 17 mei. Zou toch in ieder geval een mooie test zijn voor Brussel. Interesse?

Gepost door: Christophe | 25-04-07

De commentaren zijn gesloten.