18-04-07

Herstelweek or the week after "D-day"

Moet eerlijk toegeven dat ik er een beetje verloren bij loop deze week. De voorbije maanden-weken-dagen waren volledig ingevuld met lopen. Deze avond vroeg mijn jongste dochter zich af waarom ik niet ging lopen - ze zijn dit zo gewoon dat papa thuis komt en zich klaar maakt op te gaan lopen. Ze zijn het zo gewoon dat mijn Mateke Viv haar auto bij ons op de parking komt zetten en geregeld blijft eten. En nu na de Rotterdam valt dit een beetje stil. Ik voel me echt zoals een kip zonder kop - vreemd eh :-)

Nu de voorbije dagen heb ik vooral heel veel tijd gehad om alles te evalueren. Alle + en -kes naast mekaar gezet (doel,motivatie,tijd, familie,programma, coach, eindtijd Rotterdam enz.). Resultaat van al dat evalueren is simpel : BLIJVEN DOEN DIE BOEL! - ik heb er teveel plezier in gehad. Na overleg met de familie blijven we gewoon de ingeslagen weg volgen. We gaan er alleen nu eventjes voor zorgen dat de balans mooi in het midden blijft handen nietwaar.
Het is zo dat ik tijdens mijn voorbereiding op Rotterdam het advies opvolgde van 2trainers namelijk Claude - mijn vorige coach (tijdens mijn triathlonleven) en sinds kort ook Mario. Nu is het zo dat het niet altijd eenvoudig is om naar 2 trainers te luisteren heb ik besloten om door te gaan met Mario. De reden voor deze keuze is namelijk zo dat de trainingsprikkel van Mario nieuw is voor mij en daarom nieuw voor mijn lichaam. Dus vanaf vandaag ben ik ook een atleet van de enige echt Coach Mario.

Mario is ondertussen al aan het zien wat de volgende doelen gaan zijn - ben eens benieuwd. Ik vemoed dat hij snel iets uit zijn toverhoed gaat toveren. Mijn gevoel gaat uit naar een snelle 10km en dat zelf heel binnenkort. Ik hou jullie zeker op de hoogte

Vandaag ben ik nog eens sinds lang met de fiets naar het werk gereden. Nu is het zo dat ik dit normaal 4x per week doe maar sinds de specifieke voorbereiding om Rotterdam heb ik dit een beetje achterwege gelaten om me niet al teveel te belasten. Nu is het wel zo dat ik toch mijn fietsje begon te missen. Het was serieus liefde deze ochtend bij het terugzien. Vroeg vertrokken om 05u15 maar ik had me serieus vergist in de keuze van kledij. Shit wat was het koud - brrr geen handschoenen aan (vergeten). Na ongeveer 1u10 stond ik op het werk - ook de afstand was gevoelsmatig iets verder dan normaal. De beentjes voelde prima aan en zijn blijkbaar aan het herstellen dus dat is positief. Vanaf morgenvroeg ben ik niet meer alleen want dan is mijn Mateke ook opnieuw van de partij want alleen is maar alleen nietwaar.

Hopelijk gaat de recuperatie bij jullie allemaal ook prima. Ik kijk er al naar uit om te lezen wat jullie volgend doelen zijn :-)

18:50 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Welkom Welkom bij de Mario-club, 't is hier fijn hoor! Mijn volgende doel? Op korte termijn: chocolade eten. Op middellange termijn: chocolade eten. op lange termijn: chocolade eten en een marathonneke lopen in Dublin ;-)

Gepost door: Julie | 18-04-07

Volgende doelstelling Ergens zit ik met gemengde gevoelens na Rotterdam : de conditie zit nog goed en ik heb de kroon niet op het werk kunnen zetten.
Misschien duik ik wel ergens incognito op bij een volgende marathon

Gepost door: frank spencer | 18-04-07

Eerst en vooral ... Een heeééééél dikke proficiat (nog niet veel op blogjacht geweest) voor je Rotterdam affaire heel knap hoor met z'on weertje , je hebt een fan bij ,ik vind dat je meer dan kontent mag zijn ,ik zou op wolkjes lopen moest ik in je schoenen staan ;-)

Gepost door: katrien r | 18-04-07

De commentaren zijn gesloten.