04-04-07

Nood aan een rustdag

Na de koude-winderige wisselloop van gisteren en het toch wel nood aan rust - heb ik vandaag beslist om een rustdag te nemen. Dus met ander woorden - geen lopen vandaag voor mij. Het is zo dat ik geregeld een berichtje achter laat bij andere blogger met de melding dat ze moeten luisteren naar hun lichaam en dat ze op tijd rust moeten inlassen. De boodschapper van zulke berichten moet er dan wel voor zorgen dat hij zijn eigen woorden ook voor zichzelf neemt, nietwaar.

Vandaag heb ik een dag vrij genomen op het werk om eens gezellig quality time te hebben met mijn familie. Vrijdag gaan ze samen met mijn schoonouders en schoonbroer naar Vlieland voor een weekje. Dit is een tripje dat een traditie is geworden bij mijn schoonouder - heb dat een aantal jaren geleden ook eens meegedaan maar dat is voor mij niet zo goed meegevallen (samen met mijn schoonmoeder in één huisje is niet echt vakantie voor mij - voor de rest een schat van mens hoor). Dus vanaf vrijdag ben ik geografische vrijgezelf - uiteindelijk komt dit voor mij prima uit - één week voor de marathon-alléén thuis (werken-eten-rusten).

19:10 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik stel voor dat we dan in het weekend allemaal langskomen om een stevige fuif te bouwen!!!! Ideale voorbereiding voor de marathon !!!!!
PS : leest je schoonmoeder deze blog ook?

Gepost door: wim | 05-04-07

rust voor Rotterdam Dat wordt vlammen in R'dam. btw ... als antwoord op je vraag in mijn blog: ik ben niet ingeschreven in een pacing groep: waarschijnlijk zal ik toch tussen 2 groepen in hangen (doel = 3u08 - 3u10)

Gepost door: geert | 05-04-07

De commentaren zijn gesloten.