03-04-07

Moeder, waarom leven wij in Belgie????

Tja, dat is nog eens vraag - juist geteld 7dagen geleden liep ik op exact hetzelfde uur - bijna op dezelfde plaats in mijn bloot bovenlijf en met een aangenaam temperatuur en een warme wind. Nu 2u30 geleden liep ik met een T-shirt lange mouwen en een windvest aan met een temperatuur van 8°c en een wind die koud was en serieus tegenstond. Een mens zou van minder ziek beginnen worden, deze ochtend opgestaan met lichte keelpijn en vermoeide beentjes. Met nog 2 belangrijke trainingen op het programma te staan hebben is het nu ECHT niet de moment op ziekjes te worden. Dus dat gaat vanavond een surprise shake Deluxe à la Dirk worden maw thee met vanalles sterk in.

De training vandaag bestond uit 2km inlpn & 3*4Km WT R400m 2km uitlpn. Van bij het inlpn wist ik al dat het niet vol zou gaan maar we hebben de tandjes erin gezet en enkel en alleen maar naar het tempo gezien van de forerunner. Uiteindelijk was het zo dat het loom gevoel enkel maar bij de eerste 4km te voelen was, dus dat was dan weer positief. Maar de eerlijheid gebied mij om te zeggen dat ik doogelukkig was dat ik thuis was. Gevoelsmatig was deze training een pak moeilijker dan de duurloop van zondag. Hopelijk na een goed nachtrust zal het morgen hopelijk veel beter zijn :-)

18:49 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallo ! In elk geval : een goeie nachtrust toegewenst.

Groetjes !

Gepost door: Jeroen | 03-04-07

Laatste loodjes De laatste loodjes zijn bij iedereen zwaar. Nog effe volhouden en je goed verzorgen! Kop op!

Gepost door: Julie | 03-04-07

Hartslag 140 ik weet het ... maar vandaag mag ik in D2 ... tot 150/min .... waarschijnlijk 10.9 km/u! gemiddeld of zoiets .... al teveel energie verspeeld aan enerverende collega's

Gepost door: wim | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.