30-03-07

Onmoeting met Blogger Wim in het Park Den Brandt

Park Den Brandt werd de plaats waar we hadden afgesproken om "eindelijk" eens samen te lopen. Door verschillende omstandigheden waren we er nog niet in gelukt om dit te doen. Samen hebben we gezellig 4 toertjes gelopen en natuurlijk lekker gebabbeld over koetjes en lopen :-)

Wim dit moeten we zeker meer doen!! Park "Den Brandt" roept voor mij heel veel herinneringen op - als jonge knaap heb ik daar mijn eerste meters gelopen toen ik de overstap had gezet van zwemmer naar triathleet onder begeleiding van Claude van den Hurk (nu in het begeleidingsteam van Rutger Beke). Het was ondertussen 15jaar gelenden dat ik daar gelopen heb en moet zeggen er is nog niets veranderd. Je vindt daar op ieder moment van de dag wel een loper die jou tempo aan het lopen is. Je hebt daar geen lastige wandelaars die denken dat het pad alleen maar van hen is. Park "Den Brandt" is de place to be voor lopers!

morgen duurloop van 20km tegen 6'km en zondag mijn laatste lange duurloop 30km. Daarna gaan we de taper inzetten en dan zal rust een HEEL belangrijke plaats in het schema innemen. De punten worden op de I gezet en kunnen we stilaan alles klaarmaken voor Rotterdam. Ik kijk er echt naar uit :-)

19:35 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Den Brandt ook ik heb daar al vele kilometerkes versleten, tijdens de jaren dat ik in Antwerpen woonde en ook nu regelmatig hé. Een heel leuk park om te lopen!!

Gepost door: Ruthje | 30-03-07

goed gezegd!!! Voila, de kogel is door de kerk .... het was gezellig ...merci om de verplaatsing te maken.

Gepost door: wim | 30-03-07

De commentaren zijn gesloten.