27-03-07

The Sun is shinning (Bob Marley)

YES, zeg nu zelf - wie kan er niet genieten van dit weertje! Het was gewoon zalig om te lopen en dit zeker na een rustdag. Ik weet goed genoeg dat rust even belangrijk is dan training maar als de beentjes kriebelen en de loopschoenen staan voor de deur uitdagend te knipperen - dan is het toch wel moeilijk om daaraan te weerstaan hoor. Bon, ik heb met flink gehouden en niet gelopen - ben zelf heel vroeg mijn bedje gaan opzoeken

Vandaag was het weer prikkeldag - versnellingen van 1km en dit 10x - rust was gelijk aan 100m wandelen en 100boemelen. Om 16u30 stond mijn Mateke stipt aan de deur en weg waren wij. Eerst rustig 3km ingelopen en dan vertrokken voor de training - ik liep mijn 1000'tjes tegen 5' en Viv'ke tegen 5'20. De eerste 1000 liep ik veel te snel ondanks dat de hartslag toch onder controle bleef - vermits mijn mateke iets na mij vertrokken was en mij als mikpunt gebruikte liep ook zij veel te snel (zelfs met wind tegen). Na 4keer 1000m liepen we de blauwe bruggen over en konden we genieten van wind mee - ook gaf de zon nog meer dan voldoende warmte zodat ik zelf de resterende 1000de heb gelopen in bloot bovenlijf. Er waren misschien wel fietsers die mij voor zot verklaarde maar als ik zie hoe sommig zich hadden aangekleed (overtrek schoentjes - muts enz.) dan stel ik mij toch wel de vraag wie hier het zotteke is hoor.
Sun is shining, the weather is sweet, yeah

Make you wanna move your dancing feet now

To the rescue, here I am

Want you to know, yall, can you understand?


Polarfile hieronder
DDL27032007LPN
Tussentijden voor de liefhebbers
DDL27032007LPNtijden

20:27 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

doen de gewrichten nog geen pijn na al dat loopgeweld .... spectaculaire laatste maand ... gisteren eeb beetje in de put ... ik denk dat m'n virus nog niet helemaal bestreden is ... ik zou heel graag de marathon lopen maar niet om er een half uur langer over te doen dan gepland .... daarvorr ben ik net iets te trots denk ik ... vandaag nog eens testen!!!!

Gepost door: wim | 28-03-07

De commentaren zijn gesloten.