13-03-07

Ext Interval in een stralend zonnetje

Vandaag was het weer prachtig lenteweer, mijn zonnetje uit Hasselt (knipoog naar Annouk) heeft haar werk weer prima volbrachtd (dit is een inside joke tussen mezelf en een vriendin van mij).

Vandaag dus op het schema 10*1km Wedstrijdtempo R= hartslag -100. Bij het lezen van sommige blogs zag ik dat deze training wel bij meer runners op het programma stond :-p. Je kan ze er onmiddellijk uithalen wie er allemaal in zee aan het gaan is met "Coach" Mario. Bij mij zit het namelijk zo dat ik in het begin van mijn voorbereiding uitgebreid gemaild heb met Mario over de verschillende manier om een voorbereiding op een marathon aan te pakken. Door zelf jaren lang, als zwemcoach en traithloncoach en actief zwemmer & triathleet geweest zijn - lag het een beetje voor de hand dat ik een poging ging wagen om zelf mijn programma te maken. Maar al snel moest ik ondervinden dat je bij het opstellen van je eigen programma je nooit zo streng bent voor jezelf dan dat je dat bent zou zijn indien je een programma maakt voor iemand anders. Dus dat plan heb ik snel laten varen - daar dat ik de aanpak van Mario toch wel enigzinspak vernieuwend vond, heb ik aan mijn vroeger triathloncoach (die mij toch door en door kent) een programma laten opstellen en daarin enkel elementen van Mario laten opnemen. En ik moet eerlijk toegeven dat het resultaat tot hiertoe behoorlijk prima is (thanks Mario en Claude). Laten we maar hopen dat dit op 15april omstreeks 14u30 ook zo zal zijn. Zo weten jullie ook welke tijd ik in mijn hoofdje heb.
Heb deze training samen afgewerkt met mijn Mateke die deze keer het parkoer voor haar rekening had genomen (Mateke het was een schitterend parkoer - je bent een schatje). Volgens haar zit ik de laatste dagen veel te veel op haar kap, daarom dat ik ze vandaag in mijn blog eens extra in de bloemmetjes wil zetten. Het is een Mateke uit de duizend, nooit is er iets haar teveel, je kan er altijd op rekenen en haar gedrevenheid is een inspiratiebron voor velen. Mijn kids zijn zot van haar en andersom ook. Mijn vrouw is een vriendin voor haar en andersom is dat eveneens zo. Sommige begrijpen haar niet, andere zien haar alleen maar staan wanneer het hun uitkomt, andere kijken op haar neer enz. Maar laat één dind duidelijk zijn : voor mij zal ze ALTIJD mijn MATEKE zijn! .
">"Polarfile hieronder
DDL13032007LPN

21:43 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.