11-03-07

De Grote Serail of gewoonweg op sjok met 3vrouwen.

Gisterenavond iets te lang blijven hangen voor de TV waardoor ik deze ochtend ben opgestaan met hoofdpijn. Ik was namelijk blijven kijken naar The Last Samurai met Tom Cruise en was gewoonweg te lui om mijn bril op te zetten dus hoofdpijn als gevolg.


Vandaag op het programma namelijk een rustige duurloop van 22km maar de tricky part was dat het een vetloopje zou zijn maw bed uit-glas water en hop wegwezen. Om niet in het vaarwater van verschillende coaches, inspanningfysiologen, diëtistes te komen ga ik daar niet teveel over zeggen maar ga ik kort zeggen dat het niet meer voor mij is. Ik start in het vervolg met een lekker ontbijt, weliswaar bescheiden maar toch voldoende, aan mijn duurloopjes.).
Vandaag hadden mijn Mateke afgesproken met Julie en Ruth aan het Vrijbroekpark om 09uur voor een gezamelijke duurloop. Mijn Mateke had een duurloop van 32km, vermits zij mij gisteren had voorzien van snelheidgegevens-water en vooral gezelschap; was het nu mijn beurt om voor haar hetzelfde te doen. Wat is het toch spannend om bloggers te ontmoeten, je leest mekaars blog dan wel iedere dag toch is z'n eerste ontmoeting een beetje onwennig. Uiteindelijk viel alles prima mee, het zijn echte schatjes en inderdaad babbelmiekes. We hebben ontzettend goed gelachen en voor we het wisten stond we terug in het Vrijbroekpark. We zijn dan nog eventjes meegelopen tot bij Ruth thuis, vermits mijn Mateke nog wat extra km's op het programma, en terug. Daar mijn expirement met vetloopjes niet echt voor herhaling vatbaar is (last van misselijkheid) zijn we via een extra lus gestopt bij km 28. Aangekomen bij de auto heb ik een lekker rijsttaartje opgegeten en bij aankomst thuis heb ik bij schuldig gemaakt een een volle bak Straciatella (jaja Julie met chocolade in) en veel slagroom.
Girls, het was ontzettend leuk om jullie te ontmoeten en een eer om te mogen samenlopen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

17:02 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Zeker voor herhaling vatbaar Héél gezellig Dirk, ontzettend leuk! En gij had weeral chance he, zo met 3 vrouwen op schok, ik zou ook met plezier 28 km doen ipv 23km op die manier :-) Jammer dat je schoentjes er waarschijnlijk niet meer wit uitzien... de keuze tussen een hond rechts en een modderplas links was moeilijk he :-) Tot de volgende keer!

Gepost door: Julie | 11-03-07

NIet juist Ah ja, en de centjes die je me hebt gegeven, da was dus nie just he, ik moet je nog een eurootje :-) dat heb je nog tegoed!

Gepost door: Julie | 11-03-07

superleuk hé Dirk, 'k vond het ook enorm leuk! Zo in leuk gezelschap vliegen die kilometerkes er door zonder dat je het merkt. En wat die vetloop betreft: ik begin er ook niet meer aan hoor, appelflauwtes zijn het me toch niet waard eigenlijk :-) Tot de volgende keer!!

Gepost door: Ruthje | 11-03-07

DON JUAN awel ... awel ... dat klinkt hier allemaal gezellig ... allemaal een prettige week gewenst!!!

Gepost door: wim | 11-03-07

by the way ... proficiat met de kaap van de 500 km .... de koploper op www.wielertoeist.be wordt steeds kleiner!!!!

Gepost door: wim | 11-03-07

gelukzak zo met 3 mooie dames mogen gaan lopen , da's nog eens van geluk spreken .Wat is er mis gegaan , met het vetloopje ?

Gepost door: mario | 11-03-07

De commentaren zijn gesloten.