06-03-07

Hoe saai kan een training op the treadmill wel zijn

treadmill Deze dag is letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Al van bij het eerste moment bij het openen van mijn ogen was het water - water en nog eens water dat ik zag en hoorde. Aangekomen op kantoor zag ik de jongens, die net aan hun eerste routatie bezig waren om de vliegruigen op tijd te laten vertrekken, al verzopen waterkiekens binnenkomen. Ik kreeg er zelfs bijna compassie mee :-), haha niet niet.
In de loop van de dag had ik al een aantal mailtjes gekregen van mijn Mateke met de vraag om eens goed naar buiten te kijken. Tja wat moest ik daarop zeggen? Toen het tijd was om naar huis te gaan was de regen nog steeds niet voorbij. Ik heb een hekel om te vertrekken in de regen. Als ik weg ben en het begint dan te regen-tja het zij zo dan maar vertrekken terwijl het regend. Mhhh dat is me niet iets teveel hoor. Daarom dat ik de beslissing genomen had om de training van vandaag, 5series van 5*300 Tempo 1'20 R100m / Serie rust 500m, te doen op de treadmill bij GOFIT.

De training is prima verlopen maar neem van mij gerust aan dat het enorm veel doorzettingsvermogen van mij heeft gekost om de training tot een goed einde te brengen. Wat bezielt een mens om dit 3à4 keer per week te doen - ik zie daar echt niet de lol van in. Geef mij maar de vrije natuur - het uitzicht op de Schelde - het gezang van de vogeltjes in Buggenhoutbos enz.
Morgen loslopen in de vrije natuur met een open sky en een lekker zonnetje op de schouder. )
"Polarfile hieronder
DDL06032007LPN

20:12 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

GoFit Hey Dirk, 'k ben in de Go Fit in Antwerpen aan de Wezenberg geweest, ik werk daar rechtover. Zondag mag je gerust meelopen hoor, Julie gaat je een mail sturen daarover. Afspraak aan 't Vrijbroekpark als je da goe vindt?

Gepost door: Ruthje | 06-03-07

LOOPBAND uiteraard verkies ik ook de frisse buitenlucht maar vooral voor intervalletjes is een loopband wel niet zo slecht .... en ook een goede mentale training!!!!! Soit ... niet te vaak uiteraard
PS : komen de marathonbenen er stilaan aan?

Gepost door: wim | 07-03-07

Mijn lange duur (27 km) staat zaterdag op het programma .... zaterdag avond een stevig feestje in het vooruitzicht ... en dan is zondag lopen een minder goed idee!!!!

Gepost door: wim | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.