22-02-07

Dikke benen - Intervaltraining

Dikke benen Dat was het gevoel dat ik deze ochtend had bij het opstaan. Lang moest ik niet zoeken achter de oorzaken van dit ongemak : 1) 7trainingen op 7dagen - 2) 3intervaltrainingen op 5dagen - 3) 76.4km op 7trainingen.

Maar langs de andere kant moeten we niet zagen vermits we hier toch ook een beetje zelf schuldig zijn - het geschijf van trainingen om uiteindelijk op vrijdag een rustdag te hebben. Die dag ga ik dan ook 100% gebruiken om quality time te hebben met mijn vrouwtje en the kids. Al zijn die laatste, morgenmiddag niet thuis - mijn Mateke komt ze halen om naar Planckendael te gaan (opzoek naar ooivevaars maar die zullen er niet meer zijn na de passage van Julie en Ruthje, haha).
De intervaltraining van vandaag was eveneens ook de laatste in zijn soort - zeker qua intensiteit - ik snak naar de lange duurloopjes. Over één ding ben ik nu al zeker - de weerstand - staat scherp!:-). Normaal was het voorzien van 5*1000 te doen maar zoals ik reeds een aantal keren heb gezegd, luister ik naar mijn lichaam en weet ik wanneer genoeg, genoeg is. Vandaag was 3*1000 genoeg. De inspanning was prima - de wind maakte het er niet eenvoudiger op (niet waar mateke)
"Polarfile hieronder
DDL22022007LPN
Dus vanaf zaterdagochtend is deze jongen op weg naar Val Thorens met the boys (Sid, Jean-Marie, Dominik,Michaël en mezelf (all from Belgium), Justin en Stanley (from the USA) and Greg (from Canada). En dit allemaal om Sidney zijn verjaardag te vieren - als dat maar goed gaat aflopen in ClubMed. Jaja De loopschoentje blijven thuis - volgens de coach kan dat zeker al is geen kwaad - plus beweging ga ik zeker meer dan genoeg hebben. Maar wat ik zeker ga doen is geregeld komen kijken naar jullie blogs.
Groetjes en tot later

21:21 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

7/7 7 trainingen op 7 dagen, dat durf ik mijn lichaam echt niet aan te doen! Knap dat je dat zo goed kan volhouden! En tot binnenkort dan eens hé, bedoel je die wandeling in St. Katelijne Waver-Duffel waar Julie en ik samen een 30 km-training gaan doen?

Gepost door: Ruthje | 22-02-07

Hela hela Zeg, Geert had die ooievaars ondertussen wel weer gereanimeerd he, dus ze zullen nog wel iets te zien hebben morgen in Plankendael. En nu... RUSTEN!

Gepost door: Julie | 22-02-07

RUST ???? Met een bende venten naar Club Med in Val Thorens? Maar te hopen dat de calorie inname niet te hoog wordt. Wij rijden ook zaterdagochtend richting La Plagne. Ik ga wel de running shoes meenemen .... gewoon om geen 2 weken stil te liggen ... en op geweldig professionele wijze een "hoogtestage" in te lassen .... geniet ervan en tot gauw op de blog

Gepost door: wim | 23-02-07

rust Vergeet toch maar de rustdag niet...
Enjoy the club!
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 26-02-07

De commentaren zijn gesloten.