17-02-07

Functionele zolen + rustige duurloop

Donderdag afspraak bij José (podoloog), mijn zolen waren afgewerkt en ready to go. De richtlijnen waren zeer duidelijk - de eerste week : 1/2uurtje per dag en goed doorstappen, daarna progressief opbouwen. Het is ten strengste verboden om deze de eerste 6weken in je loopschoenen te leggen. Reden hiervoor is dat je lichaam zich eerst volledig moet aanpassen vooraleer je ermee kan gaan lopen. Vermits ik een zeer goed opgevoedde jongen ben (dank u mama en papa) en gehoorzaam zou dat ik geen probleem mogen zijn. Dag 1: hier ging ik al volledig de mist in, vermits ik had verstaan een 1/2uurtje per dag goed doorstappen dacht ik dat het geen kwaad zou kunnen wanneer ik deze een hele dag zou aanhebben op kantoor. Nu zoveel stap ik nu ook weer niet - allé dat dacht ik toch. De Vliegtuigjes waren eveneens behoorlijk geschrokken door deze lente temperaturen vermits ze één voor één last kregen van hun airconditioning systeem.

Vermits ik donderdag veel te laat thuis was van José, heb ik de training die gepland stond voor donderdag niet meer kunnen afwerken. Hierdoor moest ik toch één en andere herbekijken en opnieuw plannen. Normaal gezien vrijdag herstelloop - zaterdag interval - zondag duurloop. Zeg nu zelf, gisterenavond was het toch schitterend op te lopen; daarom beslist om samen met mijn mateke een duurloop te doen langs de Schelde ipv herstelloop.
DDL15022007LPN
Jaja ik heb MotionBased gevonden - wat een leuk speeltje :-).
Polarfile hieronder
DDL16022007Polar Vermits ik nu ipv een herstelloop een duurloop gedaan heb, is de planning weer gewijzigd. Dus morgen herstelloop en zondag interval. Haha en dan verschiet ik ervan dat mijn mateke niet meer weet wat ik nu juist ga doen (sorry eh Mateke).

Vandaag gaan we de loopwinkel wat onveilig maken vermits we op jacht zijn naar een paar nieuwe loopschoenen. Nu ik mijn zooltjes heb en voldoende advies van josé kan ik met voldoende bagage de verkopers te lijf gaan.

Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gestemd en kunnen we dit weekend lekker genieten van een fijne zonnetje en aangename temperaturen.

Groetjes en loop ze

07:45 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

gps Heb je een Forerunner?

Gepost door: johan | 17-02-07

Schoenen En, welke schoentjes zijn het geworden? 't Zijn toch wel rode zeker? Is MotionBased dan zoveel beter dan het training center van Garmin?

Gepost door: Julie | 17-02-07

super dat kaartje ... haal je dat allemaal van je Garmin (heb je dat nieuwe type in de vorm van een groot herloge???) Nu begint het uiteraard weer te kriebelen om ook dat speeltje weer in huis te halen. Dom dat ik net vandaag skibotten heb gekocht .... nu is het zakgeld op en ik krijg er geen meer van Tine!!!!!
PS ; ik kon gisteren wel een "mateke" gebruiken voor de eenzame loop van Hofstade naar korbeek-Lo....
Prettige week
salut!!!

Gepost door: wim | 18-02-07

De commentaren zijn gesloten.