13-02-07

Moeizaam maar uiteindelijk tevreden

Lonely Vandaag stond er een weerstandstraining op het programma - vermits ik deze ochtend the kids naar school moest doen was ik niet in de mogelijkheid om vroeg te stoppen op kantoor. Hierdoor werd het avondprogramma volledig herschikt en kon ik maar pas rond 20uur gaan lopen. Daar mijn Mateke vandaag een extra rustdag ingelast had moest ik ook nog eens alleen deze toch wel zware training zien te overwinnen. Hop de auto in en richting Wintam - eerst wat inlopen - versnellingen en dan reeks 1. Ik voelde al vanaf de eerste meters dant het niet vlot zou gaan - plots schoten mij de beelden (trailer) door mijn hoofd van de nieuw film van Stijn Coninx "To Walk Again". Wat ben ik toch een gelukzak dat ik kan lopen - springen -fietsen en zwemmen.


Wat velen misschien niet weten is toen MadMax (Marc Herremans) zijn eerste jaar bij het Rider Triathlon Team zat van Fons Simons - werd mij gevraagd door zijn toemalige coach Claude van Den Hurk of ik Marc zijn zwemtraining wou maken en begeleiden. Ik heb daar toen geen moment moeten over nadenken vemits marc een atleet is waar je zoveel van terug krijgt - wij hebben toen één jaar samengewerkt en ontzettend veel plezier gemaakt.
Ik heb de weerstandstraining volledig afgemaakt en achteraf moet ik eerlijk toegeven dat ik eigenlijk na set 1 het al wou opgeven. De benen voelde zwaar aan - ik vervloekte de persoon die deze set op papier gezet had - ik was boos op mezelf omdat ik een slapjanus was die te snel wou opgeven. Uiteindelijk was dit allemaal niet nodig - de polarfile gaf mijn achteraf een prima gevoel zodat ik met een gerust gewetenl mijn bedje kon gaan opzoek. Morgen 10km loslopen :-)
Polarfile hieronder DDL13022007LPNSweet dreams

22:57 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Met Marc Hermans? Moet fantastisch geweest zijn... wat het koken betreft ... Tine en ik hebben besloten dat ik mijn creatie eerst maar eens "privé" moet uitproberen ... wanneer de vergiftigingsverschijnselen achterwege blijven komen we wel eens langs!!!!

Gepost door: wim | 13-02-07

De commentaren zijn gesloten.