12-02-07

What a Feeling - Take your passion, make it happen

flash
Zondagmiddag Buggenhoutbos, mijn mateke had een LSD van 2u30 op haar programma staan. Vermits ik nog steeds in mijn weerstandperiode zit was het niet echt ideaal om deze training exact hetzelfde te lopen. Vermits er niets boven een loopje met mijn mateke gaat, besloot ik toch om mee te starten maar ipv een LSD'tje maakte ik er een wisselloop van (4km LSD - 2km WT(5'km) enz.)
Het bos lag er behoorlijk vettige bij door de regen en sneeuw van de voorbije dagen. Eveneens na 10min merkte ik op dat het geheugen van mijn Polar vol zat (shit vergeten files te wissen) dus snel eventjes gestopt om dit euvel op te lossen want lopen zonder registratie zag ik niet zitten. Op dat moment zag ik ook dat de Garmin niet wou onderdoen voor zijn Polarvriend door geen indicatie te geven. Ik vermoed dat dit probleem kwam door het lopen in een bos (zijn er nog mensen die daar problemen mee hebben?). Zo gezegd, zo gedaan en hop weg waren we. Na 1 toertje lopen zagen we er precies uit als Nys en Wellens.

Na 4km rustig te lopen was het zalig om eens 2km aan WT te lopen - het was echt een gevoel van laat die 2km maar wat langer duren. Ik had echt een sterk gevoel in mijn benen, waarschijnlijk het gevolg van de weerstandstrainingen van de laatste weken (thanks Coach).
Ik had mijn mateke al vanaf de eerste ronde horen zeggen dat haar knie wat weerspannig aan het doen was. Nu ken ik mijn mateke stillekes aan toch wel heel goed, ze zal nooit een training afbreken omwillen van wat pijn of iets dergelijks. Ze valt nog liever steendood dan achteraf te moeten aanhoren dat ze een "platte schup" is. Als er één ding is wat wij mekaar graag aandoen dan is het wel op mekaar kap zitten. De mensen zouden ons eens moeten aanhoren, ze zouden zich afvragen waarom wij samen lopen :-) Dus na 3 toertjes of +-21km vond ik dat het genoeg was en liet ik mijn mateke mee stoppen met de boodschap dat ik graag volgende week ook nog met haar wou lopen. Naar huis, ijs en voltarengel op die knie en geen commentaar! Aangekomen aan de auto moesten we ons natuurlijk eerst nog ontdoen van onze loopkledij. "Extra nieuws op Q-music, er zijn nudisten gesignaleerd aan Buggenhout bos - allen daargeen :-)
Morgen verdiende rustdag na 3dagen lopen - ik ga zelfs een ECHTE rustdag nemen, geen woon-werk met de fiets maar met de auto. .
Polarfile hieronder (eerste ronde geen registratie Polar)
DDL12022007LPN Groetjes en tot morgen

20:28 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hoeveel km staan er van de week op het programma?
Eventueel zaterdag een lange duur (ik heb 26 km op het programma +/- 5.10-5.20 per km)????

Gepost door: wim | 13-02-07

De commentaren zijn gesloten.