10-02-07

Running up that hill

Vandaag eens lekker kunnen uitslapen, misschien wel vreemd om te lezen vermits ik toch al 2dagen thuis ben. Toch is het zo dat het deze nacht de eerste nacht sinds lang is dat ik door heb kunnen slapen zonder wakker te worden. De redenen voor al dat wakker liggen waren allerlei : Lotte die haar nachtelijk wandeling maakt - de mama die plots en enorm tekort aan dons had - papa zijn interne klok die een beetje fout loopt - een griepje die op de loer lag enz. Al deze zaken waren deze nacht nergens te bespeuren, oef. Dus zo fris als een hoentje opgestaan en hop de fiets op naar de bakker. Onderweg nog een lekker deuntje gefloten - lalala lalala.
Vandaag hadden we interval op het schema staan - 6*1km T3'55 R=4'. Vermits ik eerst nog langs kantoor moest om mijn Garmin op te pikken vond ik het een beetje stom om eerst naar brussel te rijden en dan weer terug om in buggenhout te lopen. Daarom dat ik aan mijn mateke heb voorgesteld om te lopen in het kapucijnenbos. Vermits zij daar ongelovelijk vele goede herinnering aan heeft zal ze wel blij zijn om daar nog eens te lopen.

Dus zo gezegd zo gedaan, eerst Viv oppikken daarna naar het werk (Garmin oppikken) en doorrijden naar Duisburg. Auto geparkeerd op het Sportcentrum van de Landmacht in Duisburg (gemakkelijk eh als uw mateke militair is) en weg waren wij. Tijdens het inlopen voelde ik al onmiddellijk hoe laat het was - berg op / berg af / vals plat enz. niet echt een geschikt terrein om te intervallen maar langs de andere kant is het de inspanning die telt en niet zozeer de tijd (bedankt mateke om me dat eventjes opnieuw voor ogen te brengen). Het was gewoon niet mogelijk om die 3'55 te halen dus hebben we gelopen op hartslag. Tijdens het uitlopen werden we nog aangenaam verast door een megaboost aan zuurstof namelijk de hemelsluizen werden opengezet. Aangekomen aan de auto snel die natte kledij uigedaant en voldaan richting Willebroek gereden. Morgen een wisselloop in Buggenhoutbos.

Groetjes en loop ze


Polarfile hieronder.
DDL10022007LPN

22:14 Gepost door Dirk in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wacht.... Wacht effe, bedoel je nu écht dat je speciaal - op een zaterdag - naar je werk bent gereden om de Garmin op te halen voor je training??? hihi, ik ben dus niet de enige die het niet kan hebben om de hartslag niet te kennen, ik word gék als die Garmin weer eens kuren heeft. Héél herkenbaar!

Gepost door: Julie | 11-02-07

In Brussel was het blijkbaar nog te doen om buiten te gaan lopen ... ge hebt natuurlijk nog echte mannen!!! Met onze Mona valt het al bij al nog mee ... eigenlijk een beetje preventief naar de oma gebracht om niet de hele creche te besmetten ... en dan zijn de grootouders ook weer content!!!! Vandaag haar eerste "turn" ervaring (lees onze blog) ... Ik heb ook nog maar 15 jaar om er een nieuwe rassprintster (of zwemster ... dan bel ik nog wel eens) van te maken
Groeten ... gezonde en blessurevrije week gewenst

Gepost door: wim gelders | 11-02-07

De commentaren zijn gesloten.